TVVL REHVA competition

This is an announcement for an international student competition for which TVVL is looking for a Dutch participant, click here for the Student Competition Rules, and maybe you can find an organization that cooperates with this competition in your country.

TVVL roept studenten op zich aan te melden voor de Dutch nominee competition. De winnaar van de Nederlandse competitie doet mee aan de Rehva Student Competition 2016 en, mogelijk, de Student World Competition.
Dit is een unieke kans om ook aan de World Competition mee te doen, de winnaar van de Rehva Competition mag in 2016 namelijk uitkomen tegen de kandidaten van Amerika, Japan, China, Korea en India.

Om tot een selectie van de Nederlandse kandidaat te komen, is de procedure vereenvoudigd ten opzichte van voorgaande jaren. Om mee te kunnen doen aan de Dutch nominee competition wordt slechts het opstellen van een voorstel van een half A4 met daarin de omschrijving van het onderzoek en een motivatie waarom het project in aanmerking moet komen voor nominatie, gevraagd.
Uit de inzendingen worden drie kandidaten gekozen. Deze drie kandidaten mogen hun onderzoek komen presenteren voor de leden van de TVVL Impulsgroep en overige geïnteresseerden.
Op 23 maart 2016 wordt van 18.00 tot 20.00 uur de Dutch nominee competition in Rotterdam met dit doel georganiseerd. Op deze avond wordt de Nederlandse winnaar uit de drie kandidaten gekozen.
De winnaar van de Nederlandse competitie maakt een poster en een projectbeschrijving van maximaal zes A4 zoals aangegeven in de Rehva Competition voorwaarden (zie hieronder), en mag van 22-25 mei 2016 op kosten van TVVL mee naar de CLIMA 2016 in Aalborg, Denemarken om mee te doen met de Rehva Student Competition

De planning is als volgt:
Sluitingstermijn aanmelding kandidaten voor de Dutch nominee competiton: 3 februari 2016 (mailen aan info@tvvl.nl)
Bekendmaken drie nominees: 17 februari 2016
Inleveren van de presentaties (drie kanditaten): 16 maart 2016
Presentaties en bekendmaking van de Nederlandse winnaar: 23 maart 2016
Inzending naar Rehva: 30 maart 2016
Presentatie in Aalborg Denemarken: 22-25 mei 2016

Hans Besselink
Jury voorzitter RehvaStudentCompetition.nl
hans.besselink@rhdhv.com

Klik HIER voor de Student Competition Rules