TVVL Excursion ASML

 TVVL regiogroep Oost-Brabant nodigt ons uit voor de excursie op vrijdag 10 oktober a.s.

ASML te Veldhoven, producent van lithografische machines voor de chip industrie, bouwt momenteel een nieuwe “Cleanroom met bijbehorend Central Utility Building”. Tijdens de rondgang op de bouw krijgt men een goed beeld van de CR opbouw en de hiervoor benodigde installaties, geïntegreerd met de bouwkundige constructie. Het CUB met een totaal opgesteld vermogen van 115MW voorziet de fabriek van de juiste utilities. Tijdens de presentaties wordt uitvoerig ingegaan op de unieke werkwijze van het projectteam op het vlak van projectaanpak en planning wat een bouwtijd van 20 maanden mogelijk maakt.

Het programma:

16.00 – 16.30 uur               Ontvangst

16.30 – 17.30 uur               Presentatie project

17.30 – 19.00 uur               Rondgang bouwplaats

19.00 – 20.00 uur               Napraten met broodjes buffet

20.00 uur                             Afsluiting

Denk aan veiligheidsschoenen en helm!

Locatie ASML, De run 6846, Veldhoven
Tijd Ontvangst 16.00 uur, einde ca. 20.00 uur
Deelnameprijs € 25,- voor leden en medewerkers van begunstigers, € 30,- voor niet-leden. Gratis voor studenten op vertoon van hun OV-jaarkaart. Prijzen excl. 21% BTW.
Aanmelding Wij verzoeken u vriendelijk u uiterlijk 3 oktober a.s. aan te melden via onderstaande button. Max. 50 personen.
Bevestiging Ongeveer een week vooraf ontvangt u de bevestiging en de deelnemerslijst.
Factuur In de week na de bijeenkomst  ontvangt u een factuur.
Annulering Bij annulering binnen een week voor de bijeenkomst zijn wij helaas genoodzaakt de volledige deelnamekosten in rekening te brengen. Annulering kan alleen schriftelijk. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.
Meer informatie Loes Swaning, T 033 434 57 63, e-mail: l.swaning@tvvl.nl