Exclusive Invitation Stabiplan: SUM 2016

we-are-bim-live-header

Op 15 november organiseert Stabiplan de SUM (Stabicad User Meeting), een evenement in de Van Nelle Fabriek waar alles draait om het thema: ‘We are BIM Live’. Wij gaan in op de recente marktontwikkelingen en toekomstverwachtingen. Wat draagt bij aan het succes van een BIM-project? Wat is daarbij nodig?

De SUM is een uitgelezen kans om als student Building Physics and Services achter de schermen te kijken bij Stabiplan. Je krijgt antwoord op de vragen wat Stabiplan doet, welke rol de software van Stabiplan speelt in een BIM-project en hoe klanten het verschil kunnen maken door middel van het gebruik van Stabiplan software.

Spreekt jou dit aan? Dan nodigen we jou van harte uit om de SUM van Stabiplan bij te wonen.

Programma
09.00 uur: Inloop
10.00 uur: Opening en keynote
12.00 uur: Lunch
13.30 uur: Subsessie
14.30 uur: Uitwerken casus
16.30 uur: Borrel

Er zijn zes verschillende subsessies waaruit je kunt kiezen. Tijdens de subsessie gaan we in op verschillende actuele onderwerpen. Dit doen wij aan de hand van aansprekende BIM-projecten en live demo’s van de software. De keuzemogelijkheden zullen voorafgaand aan de SUM gecommuniceerd worden. Na de subsessie presenteren we een casus die je uit gaat werken en ten slotte sluiten we af met een borrel.

Wil je meer weten, klik dan hier voor meer informatie.
we-are-bim-live-foot