Kompas360

Kompas360

Kompas360 is ontstaan uit enkele samenwerkingsverbanden en in de huidige vorm reeds meer dan 10 jaar een begrip bij onze klanten. Kompas brengt bouwkunde en installatietechniek samen om elke nieuwbouw, herbestemming of renovatie tot een succes te maken. De sectoren waar we werkzaam in zijn, zijn zeer divers maar voornamelijk de zorg, onderwijs en de zakelijke markt, zoals beleggers en ontwikkelaars. Ook werken we voor overheden en woningstichtingen.

Kompas360 geeft richting aan ruimte

Elk gebouw bevat ontelbare bouwkundige en installatietechnische aspecten. Het succes van een gebouw hangt af van de manier waarop deze aspecten samenwerken. Kompas overziet het geheel en zorgt dat er één totaaloplossing ontstaat waarin alles in elkaar grijpt. Per gebouw en per klant is dat telkens anders, waardoor er veel afwisseling ontstaat.

Technische en sociale skills

Met HBO+ opgeleide en gecertificeerde specialisten werken we voor onze klanten in uiteenlopende sectoren. Dat doen we met humor, initiatief en loyaliteit aan de opdrachtgevers en projecten. Telkens combineren we technische kennis met communicatieve en sociale vaardigheden. Zo zorgen we voor een samenwerking die net zo aangenaam is als onze gebouwen.

Wat doen we?

Enkele speerpunten:

  • Duurzaamheid en comfort

Wij helpen onze klanten bij energiestudies en scenarioberekeningen, subsidietrajecten en het halen van energielabels en duurzaamheidscertificeringen. Daarbij houden we altijd oog voor het comfort van een gebouw. Leefbaar én duurzaam vastgoed, dát is ons doel.

  • Installatietechniek, bouwfysica en akoestiek

We onderzoeken, adviseren, ontwerpen en begeleiden het installeren van oplossingen waarin bouwfysica, installaties en akoestiek integraal samengaan. Bij gebouwen waar het klimaat niet optimaal is vinden wij de oorzaak en lossen het op.

  • Vastgoed ondersteuning

Wij geven eveneens bouwkundige en installatietechnische ondersteuning bij alle vastgoedvraagstukken die de klant kan hebben. Het kan alleen gaan om een haalbaarheidsstudie of bijvoorbeeld om de volledige directievoering van een nieuwbouwproject.

  • Gebouwscan

Een gebouwscan maakt de problemen en verbeterkansen van vastgoed snel en duidelijk zichtbaar. Onze BOEI-inspecteurs verzorgen een integrale inspectie van gebouwen. BOEI staat voor: Brandveiligheid, Onderhoud (NEN 2767), Energie en Inzicht in wet- en regelgeving.

Kompas360 en jij

Wij vinden leuk om ons te laten inspireren en mogelijk samen met jou tot nieuwe ideeën en creatieve oplossingen te komen.

Wij hebben altijd ruimte voor enthousiaste nieuwe medewerkers, eveneens bieden wij stage- en afstudeerplekken aan.

Wil je graag informeren naar je mogelijkheden bij Kompas, mail dan naar René Claessen, info@kompas360.nl, of bel naar Kompas op 043-3088800.