Stagiair Meewerkstage/Praktijkervaring stage

Deerns

Over de functie

Wil je weten hoe het is om bij een ingenieursbureau te werken? Heb je affiniteit met installatietechniek of bouwfysica en energie? Dan is een meewerkstage bij Deerns interessant voor jou. Deerns is als on­af­han­ke­lijk in­ge­ni­eurs­bu­reau ge­spe­ci­a­li­seerd in ad­vies, ont­werp en uit­voe­rings­be­ge­lei­ding op het vlak van in­stal­la­tie­tech­niek, bouw­fy­si­ca, ener­gie­voor­zie­ning en duur­zaam­heid. On­ze ex­per­ti­ses dra­gen bij aan duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen die doen waar­voor ze be­doeld zijn. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

 

Dit ga je doen
Tijdens je stageperiode maak je kennis met het afwisselende werk van een ingenieur binnen een van onze adviesgroepen. Je ondersteunt onze collega’s in de dagelijkse praktijk en vormt een onderdeel van het team. Je voert diverse werkzaamheden uit op het gebied van werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Bouwfysica. Deze werkzaamheden worden afgestemd op jouw studierichting interesses en leerdoelen. Je bepaalt grotendeels zelf hoe je je werkstage inricht.

Op basis van je interesses en studieachtergrond loop je mee in de adviesgroep Gezondheidszorg, Vastgoed, Onderwijs en Cultuur, Clean Technology, Datacenters of Bouwfysica & Energie. Voor jou een mooie kans om praktijkervaring op te doen, je te oriënteren op je vervolgcarrière en te ontdekken wat je echt leuk vindt. Wij helpen jou daar graag bij.

 

Dit vragen wij
Je volgt een hbo- of wo-studie richting: Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Bouwfysica, Technische natuurkunde, Aerospace engineering of een andere studie met een duidelijke macht met onze dienstverlening.
Je bent beschikbaar in de periode februari-juni of van september-januari voor minimaal drie maanden.

 

Dit bieden wij
Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
De mogelijkheid om je afstudeeropdracht uit te voeren vanuit een van onze kantoren in Maastricht, Eindhoven, Zwolle, Groningen, Nijmegen of Den Haag.

Een mobiliteitsbeleid dat ge­zond­heid en duur­zaam­heid voorop heeft staan. Veel van on­ze kan­to­ren lig­gen bij OV-knoop­pun­ten en je reiskosten worden op basis van OV 100% vergoed (als je geen ov-studentenkaart hebt).
Flexibele werktijden en een stagevergoeding van € 450,- o.b.v. 40-urige stageweek.

 

Zo kom je met ons in contact

W: www.deerns.nl

E: HR@deerns.com