Junior adviseur brandveiligheid

LBP Sight

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?Ben je recent afgestudeerd of heb je al een aantal jaar ervaring in het vakgebied? Sta je te popelen om aan de slag te gaan met interessante vraagstukken op het gebied van brandveiligheid? En ben je 32-40 uur per week beschikbaar? Misschien ben jij onze nieuwe junior adviseur brandveiligheid.

 

Je bent enthousiast en leergierigJe hebt een brede interesse als het gaat om brandveiligheid. Meten, rekenen en technische vraagstukken zijn jou niet vreemd. Daarbij zet je graag een stapje extra. Gebouwen worden steeds complexer en vragen vaak om slimme maatwerkoplossingen. Jij vindt het leuk om je te verdiepen in een project en gaat op zoek naar een creatieve en passende oplossing.

 

Je bent flexibel en houdt van aanpakkenOf je nu adviseert over de brandveiligheid van bestaande of nieuwe gebouwen, over de keuze voor brandveiligheidsinstallaties of mee op pad gaat voor brandveiligheidsinspecties. Als junior adviseur werk je aan veel verschillende opdrachten. Dat vraagt om flexibiliteit en zelfstandigheid. Jij kunt snel schakelen, goed plannen en je houdt van aanpakken.

 

JOUW WERK EN JOUW TOEKOMSTAls junior adviseur brandveiligheid werk je nauw samen met onze medior en senior adviseurs. Je werkt voor onze opdrachtgevers op verschillende locaties in Nederland. Maar je vaste honk is ons kantoor in Nieuwegein, op fietsafstand van Utrecht. Waar je ook werkt: je werkt sowieso aan uitdagende projecten op het gebied van brandveiligheid. Ook krijg je te maken met de bouwaspecten bouwfysica en bouwakoestiek.

Je ondersteunt bij of werkt onder andere aan:– rekenvraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van brandoverslag– het beoordelen van (bouw)plannen en het opstellen van IPB’s (integraal plan brandveiligheid)– bespreken van vraagstukken en wensen met opdrachtgevers op locatie– uitvoeren van inspecties en verwerken van adviezen in heldere rapportages

 

JOUW EIGENSCHAPPEN EN KENMERKEN– Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond.– Je hebt ervaring of affiniteit met brandveiligheidsvraagstukken.– Kennis en ervaring met brandmeldinstallaties is een pre.– Je bent technisch onderlegd.– Kennis en ervaring met parametrisch ontwerpen en BIM is een pre.– Je houdt van aanpakken en wil je jezelf ontwikkelen

Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen, maar denk je wel te passen bij ons bedrijf? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

IN WELK TEAM KOM JE TERECHT?De vakgroep Brandveiligheid bestaat uit twaalf personen en is een goede mix van ervaren adviseurs en jonge enthousiastelingen. We adviseren over brandveiligheid maar ook over bredere vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van bouwfysica en bouwakoestiek. Een aantal collega’s zijn bovendien gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties, zoals sprinklers, brandmeldinstallaties en rookbeheersingssystemen. We zijn een hecht, informeel en collegiaal team, dat regelmatig gezellige activiteiten onderneemt. Persoonlijke ontwikkeling, aandacht en de vrijheid om je eigen werk in te richten staan centraal.

Onze team van brandveiligheidsadviseurs werkt nauw samen met adviseurs van andere vakgroepen aan integrale oplossingen voor opdrachtgevers.

Meer informatie op: https://www.lbpsight.nl/vacatures/junior-adviseur-brandveiligheid/