Controleur W&E installaties

BouwQ

Naast het uitvoeren van risicoanalyses, garandeer jij door slimme controles op het ontwerp en gerichte inspecties op de bouwplaats de goede werking van de technische installaties in bouwwerken. Wil je meewerken aan verschillende bouwprojecten zoals woningen maar bijvoorbeeld ook kantoren, sportcomplexen, scholen, zorginstellingen, etc.? Wil je deel uitmaken van een multidisciplinair team in een dynamisch kennisbedrijf? Dan ben jij het talent dat wij zoeken voor de functie van Controleur W&E installaties

Wat houdt de functie in?

Als controleur W&E-Installaties bestaat je taak uit het beoordelen van de geschiktheid en de goede werking van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in gebouwen. Samen met je collega’s beoordeel je de kwaliteit, veiligheid en haalbaarheid van de gestelde comforteisen en energieprestatie-eisen. Het betreft het beoordelen van het ontwerp door middel van controleberekeningen en –analyses, het overdragen van overgebleven risicopunten vanuit ontwerp naar de uitvoering en het inspecteren van het werk op de bouwplaats.

Als controleur W&E-Installaties bij BouwQ maak je deel uit van een projectteam van ontwerpcontroleurs en inspecteurs van verschillende disciplines onder leiding van een projectleider.

Meer informatie over de mooie functie vind je via onderstaande link.
Heb je interesse in deze functie bij BouwQ? Stuur dan je CV en motivatie naar info@bouwq.nl