Bouwfysicus Startersfunctie Den Haag

Deerns

Over de functie
Jij | (bijna) afgestudeerde master of hbo-er in de techniek | klaar om de arbeidsmarkt (opnieuw) te bestormen | affiniteit met installatietechniek en duurzaamheid | kaders zijn leuk, maar creëer je het liefst zelf | ondernemend en vol initiatieven | analytisch en communicatief sterk | samenwerkingsgericht | zelfstandig binnen een team | Lees dan gauw verder!

Deerns zoekt een academici of HBO’er die zijn/haar kennis en vaardigheden wil inzetten om onze opdrachtgevers te adviseren over de bouwfysische inrichting van hun gebouwen en zo bij te dragen aan een duurzame, comfortabele en veilige omgeving. We zoeken mensen met ambitie en een intrinsieke motivatie tot continue ontwikkeling. Het is een echte startersfunctie, waarbij je (ook als herintreder) door kan groeien.

Deerns is als on­af­han­ke­lijk in­ge­ni­eurs­bu­reau ge­spe­ci­a­li­seerd in ad­vies, ont­werp en uit­voe­rings­be­ge­lei­ding op het vlak van in­stal­la­tie­tech­niek, bouw­fy­si­ca, ener­gie­voor­zie­ning en duur­zaam­heid. On­ze ex­per­ti­ses dra­gen bij aan duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen die doen waar­voor ze be­doeld zijn. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

 

Dit ga je doen
Bij ons maak je deel uit van het projectteam wat zich bezig houdt met alle bouwfysische, akoestische en brandtechnische vraagstukken van onze klanten. Onder leiding van ervaren collega’s leer je alle ins en outs van ons vakgebied (inhoudelijk) en verdiep je je in alle aspecten van het projectmatig werken in onze organisatie (procesmatig). Zo leer je de verschillende fasen in een project doorgronden: van initiatieffase tot definitief ontwerp en advies in de uitvoeringsfase. Je draagt bij aan het ontwerp van verschillende types gebouwen en doet dat vanuit de focus op duurzame gebouwen met innovatieve concepten. Je bestudeert alternatieve concepten, maakt berekeningen, simulaties, voert metingen en inspecties uit op locatie en doet studies en ondersteunt de salesactiviteiten. Je krijgt hierbij de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die je aankunt. Zo kun je al snel een relevante rol vervullen in de verwerving en uitvoering van diverse projecten van onze opdrachtgevers.

Loopbaanontwikkeling wordt binnen Deerns gestimuleerd. We zoeken mensen die zich willen blijven ontwikkelen. Je kunt je ontwikkelen in de hele breedte van het adviseurschap of richting projectmanagement. Het is maar net waar je kwaliteiten liggen en je voorkeur naar uit gaat. De rol die het best bij jou past is altijd te vinden! De benodigde opleidingen en trainingen om door te kunnen groeien en de ondersteuning van collega’s zijn voor ons vanzelfsprekend. Belangrijk is dat je zelf je loopbaan richting geeft, wij ondersteunen je graag.

 

Dit vragen wij
Voor deze functie zijn we op zoek naar jou, met een bouwkundige en of bouwfysische Master – of Bachelor (hbo) opleiding in bouwkunde (bouwtechnologie) of bouwfysica. Of een andere technische opleiding met interesse in bouwfysica en energie. Goede beheersing van de Nederlandse taal, omdat je veelal werkt met Nederlandse klanten en rapporten. Motivatie en de ambitie om elke klant weer te helpen aan een kwalitatief duurzaam ontwerp op het gebied van bouwfysica en energie is het belangrijkste, de rest leer je on the job!

 

Dit bieden wij

  • Je werkt in een omgeving waarin duurzaamheid in de praktijk wordt gebracht.
  • Uitdagende (internationale) toonaangevende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt.
  • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets-& sportregelingen, flexibele werkuren, – 32 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen!
  • Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
  • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid dat ge­zond­heid en duur­zaam­heid voorop heeft staan. Veel van on­ze kan­to­ren lig­gen bij OV-knoop­pun­ten. Kantoor Den Haag ligt zelfs op het centraal station van Den Haag. Fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.

 

Contact
Wil je meer weten over werken bij Deerns? Neem dan contact op met onze HR-adviseur Renée Soetekouw (06-53 14 58 36), wil je meer weten over de inhoud van de functie en locatie Zwolle? Neem dan contact op met de manager Bouwfysica en Energie Pieter Schepman (06 43990851)

W: www.deerns.nl 

E: HR@deerns.com