Adviseur bouwfysica en duurzaamheid

ZRi

Ben je (net) afgestudeerd? Gefeliciteerd!En ben je op zoek naar een baan? Wij komen graag in contact met jou voor de functie ‘adviseur bouwfysica en duurzaamheid’.

Kern van de functieJe adviseert bij bouwprojecten over bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid en krijgt daarbij te maken met vraagstukken op het gebied van licht, warmte, geluid, energie, brandveiligheid en ventilatie. Samen met een projectleider of technisch specialist onderzoek je de beste oplossingen. Je voert berekeningen uit en schrijft adviezen voor onze opdrachtge-vers, zodat zij een gezond, comfortabel en duurzaam gebouw krijgen.Onze opdrachten betreffen vaak maatschappelijk vastgoed, zoals onderwijsgebouwen en ziekenhuizen. Maar musea, hotels of sportcomplexen behoren ook tot onze opdrachtenportefeuille. En dan kan het om nieuwbouw- of renovatieprojecten gaan. Ook werken wij aan transformaties, de verandering bijvoorbeeld van een kantoorgebouw in een woningcomplex.

Dagelijkse praktijkOnze adviseurs werken altijd samen aan projecten. Als adviseur bouwfysica en duurzaamheid maak je berekeningen en simulaties van verschillende scenario’s in gebouwen over onder meer nagalmtijd, brandoverslag en energieprestaties. Jij bezoekt bouwlocaties om te bekijken hoe jouw advies in de praktijk uitpakt. De resultaten leg je vast in rapporten.Je bent regelmatig betrokken bij overleggen. Intern met collega’s om kennis uit te wisselen, extern met het ontwerpteam om oplossingen te vinden voor fysieke vraagstukken. Het ontwerpteam kan bestaan uit een architect, constructeur, installatieadviseur en een projectmanager. Doel is dat jouw oplossing integraal onderdeel uitmaakt van het ontwerp. Het geeft een enorme boost als je na een lang proces met elkaar een mooi resultaat bereikt.

DoorgroeimogelijkhedenBij ons krijg je alle ruimte om jezelf te verbeteren. Jij bepaalt daarbij je eigen pad. Samen bepalen we jouw ontwikkeldoelen, afhankelijk van persoonlijke interesse en ambitie. Daarbij word je begeleid door onze ontwikkelmanager.

Functie in het kort– Je werkt met een ervaren adviseur aan meerdere projecten.– Je adviseert opdrachtgevers over de beste oplossingen voor hun projecten, rekening houdend met de wensen en eisen van de opdrachtgever op het gebied van bouwtechniek en duurzaamheid.– Je voert werkzaamheden op locatie uit.– Je maakt berekeningen en simulaties en legt deze vast in rapporten.– Jij bent de bouwfysica-expert in ontwerpteams.– We geven je de mogelijkheid om te groeien in de richting waarvan jij enthousiast wordt. Bij ons ben jíj de baas over jouw eigen loopbaan.

Wie ben jij– Je hebt een afgeronde opleiding aan de TU Delft of TU/e, met als afstudeerrichting Building Technology of Building Physics & Services, bouwkunde aan een hogeschool of een vergelijkbare studie.– Je toont initiatief en bent punctueel.– Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.– Je houdt ervan om samen met je collega’s de best mogelijke oplossing te adviseren.– Je vindt het leuk om binnen een klein team te werken en je vaardigheden ‘on the job’ verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij– Wij zijn een ervaren en ambitieus adviesbureau op het gebied van Aanbesteden & Contracteren, Bouwfysica & Bouwtech-niek en Bouwmanagement.– Wij zijn enthousiaste, betrokken en kwaliteitsgerichte adviseurs.– Wij werken hard en met veel plezier in een team van circa 25 gedreven collega’s.– Wij zijn een groeiende organisatie.– We hebben oog voor elkaar, lunchen samen, drinken aan het einde van de werkweek graag een drankje met elkaar, hou-den een barbecue in de zomer, gaan samen op wintersport, hebben diverse teamuitjes en bezoeken projecten.– Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Den Haag op 15 minuten loopafstand van Den Haag CS. Of 7 minuten met het openbaar vervoer.

Wat bieden we– We bieden een marktconform salaris met uitzicht op een bonus en kennen een goede pensioenregeling.– Je krijgt 30 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.– Wij vinden vitaliteit belangrijk en hebben sportieve collega’s.

Interesse?Spreekt dit jou aan, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 070 – 361 55 59, of neem contact op met Anika Haak. Zij vertelt je graag alles over wat je mag verwachten.

Meer info: https://www.zri.nl/over-ons/werken-bij-zri/vacature-adviseur-bouwfysica-duurzaamheid