Heijmans’ Corona Techniek Challenge

Date

24-05-2020

Time

23:59

Pitch jouw idee aan onze jury en je krijgt de kans om snel een extraatje te verdienen! Ook geef je je carrière een boost én je krijgt de kans om jouw innovatie (want dat blijft het!) samen met Heijmans van de grond te krijgen.

Wat moet je doen?

Bedenk een creatieve oplossing die een innovatie in de bouw kan betekenen. Wáár zie jij kansen voor vernieuwing? Je mag zo breed denken als je wilt, als het maar datgene raakt waar Heijmans goed in is: de markten van Mobiliteit, Energie en het Stedelijk Gebied (wonen/werken/winkelen, oftewel onze leef- en werkomgeving cq bouwplaats).

Hoe doe je mee?

Stuur jouw inzending naar Heijmans via onderstaand e-mailadres. De jury kiest de vijftig meest briljante, bijzondere of ludiekste inzendingen. Zorg er voor dat je inzending voldoet aan de voorwaarden.

Vijf inzendingen winnen de hoofdprijs van 700 euro én een Aanstormend Talent Award, gesigneerd door onze CEO Ton Hillen. De rest van vijftig inzendingen worden beloond met een aardig zakcentje. Voor alle winnaars geldt natuurlijk dat ze zich in de picture spelen bij onze Heijmans Talent Scouts.

 

Je kan je inzending of eventuele vragen opsturen naar: challenge@heijmans.nl

 Inzenden kan vanaf 11 mei en t/m uiterlijk zondag 24 mei 2020. Op 5 juni krijgen de prijswinnaars bericht.

Kijk voor de spelregels en de actie-voorwaarden op heijmans.nl/nl/corona-techniek-challenge/