E-housedag Arcadis 20 & 21 mei 2021

Date

20-05-2021

Time

8:45 - 11:30

Location

Online

Wat ga je doen?

Op donderdagochtend 20 of vrijdagochtend 21 mei nodigen wij jou uit voor een virtueel kijkje in de keuken van Arcadis!

Helaas kunnen we je door de huidige situatie niet fysiek ontvangen. We bieden je daarom de kans om Arcadis, tijdens onze E-housedagen, beter te leren kennen.

Je krijgt de mogelijkheid om op 20 of 21 mei digitaal kennis te maken met ons én onze projecten. We starten het programma om 8.45 uur en sluiten af rond 11.30 uur. Het evenement zal plaatsvinden via Teams.

Tijdens deze bijeenkomst:

  • zoomen we in op de verschillende disciplines van Arcadis;
  • ga je in gesprek met collega’s in het werkveld;
  • ga je speeddaten met een recruiter;
  • krijg je inside informatie over deze Arcadis projecten:
    •  de versterking van de Afsluitdijk of
    •  de transformatie van de Johan Cruijff ArenA
  • en krijg je de gelegenheid om al je vragen stellen.

Kortom, een unieke mogelijkheid om meer over Arcadis te weten te komen en een mooie kans om met elkaar in gesprek te gaan over een (afstudeer)stage of startersfunctie!

Let op: per ochtend kunnen wij maximaal 10 deelnemers verwelkomen, dus wees er snel bij!

Wat vragen wij?

Ben jij er graag bij? Dan heb jij een voor onze organisatie passende studie achtergrond en bevind jij je op dit moment in de laatste fase van je studie (hbo of wo master). Heb je net je studie afgerond, dan ben je ook van harte welkom! Om deze digitale bijeenkomst goed te volgen en actief te beleven is een beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Maar vooral: je bent enthousiast en hebt zin in een digitale kennismaking met Arcadis!
Geef bij jouw aanmelding aan of jij op donderdagochtend 20 of vrijdagochtend 21 mei aanwezig wilt zijn.

Let op: aanmelden is mogelijk tot donderdag 6 mei 2021 (17.00 uur).
Uiterlijk woensdag 12 mei laten wij weten of je daadwerkelijk kunt deelnemen en ontvang je van ons het digitale programma om aan te haken.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ‘Improving quality of life’ is wat ons verbindt en inspireert. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis bieden wij jou een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van jouw stage dan wel afstudeeropdracht. De daadwerkelijke invulling van de stage komt in samenspraak met jou tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen qua locaties en tijden. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Ook groeien veel stagiairs/afstudeerders door naar een junior positie, en geven we jou een stagevergoeding.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wies van Hoek, campus recruiter, via telefoonnummer 06 1167 2571 of via wies.vanhoek@arcadis.com of met Aron Kelderman campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1190 8932 of via aron.kelderman@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de site van Arcadis, niet via de e-mail.

Je kunt letterlijk laten zien waarom juist jij erbij moet zijn tijdens één van deze ochtenden! Dit kun je doen door middel van een filmpje in te sturen waarin je jezelf voorstelt. Een brief óf filmpje met CV is verplicht. Indien je via een filmpje wil solliciteren, adviseren wij je om in een word document de link van de film te zetten (bijvoorbeeld YouTube) en het document te uploaden bij jouw sollicitatie.

Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zijn wij genoodzaakt een selectie te maken. Om die reden behandelen wij jouw aanmelding als een sollicitatie. Geef ook duidelijk aan of en wanneer je op zoek bent naar een afstudeerplek of een baan.
Ben je door een stagiair of Arcadiaan geattendeerd op deze digitale bijeenkomst, vermeld dan haar of zijn naam in jouw motivatiebrief.

Solliciteer via de site van Arcadis