Digitale bijeenkomst voor studenten en starters “Ontmoet Arcadis”

Date

10-12-2020

Time

09:00 - 11:30

Location

Amersfoort

Arcadis opent haar virtuele deuren. Ben jij erbij?

Wat ga je doen?

Op donderdagochtend 10 of vrijdagochtend 11 december nodigen wij jou uit voor een virtueel kijkje in de keuken van Arcadis!

Vanwege de COVID-19 maatregelen kunnen helaas wederom onze inhousedagen niet doorgaan.
We laten de kans om Arcadis te leren kennen niet aan jouw neus voorbij gaan en daarom hebben we een virtueel evenement georganiseerd: ‘Ontmoet Arcadis’.

Je krijgt de mogelijkheid om op 10 of 11 december digitaal kennis met ons te maken, én met onze projecten en collega’s. We starten het programma om 9.00 uur en sluiten af om 11.30 uur, waarbij je deelneemt aan een Teams Meeting in groepsverband.
Tijdens deze bijeenkomst:

  • zoomen we in op de verschillende disciplines van Arcadis;
  • ga je in gesprek met onze recent begonnen collega’s;
  • ga je speeddaten met een recruiter;
  • volg je een masterclass over het project:
  • en krijg je de gelegenheid om al je vragen stellen.

Kortom, een unieke mogelijkheid om meer over Arcadis te weten te komen en wellicht het eerste contact om met elkaar in gesprek te gaan over een (afstudeer)stage of startersfunctie!

Let op: per ochtend kunnen wij maximaal 10 deelnemers verwelkomen!

Wat vragen wij?

Ben jij er graag bij? Dan heb jij een voor onze organisatie passende studie achtergrond en bevind jij je op dit moment in de laatste fase van je studie (hbo of wo master). Heb je net je studie afgerond, dan ben je ook van harte welkom!
Om deze digitale bijeenkomst goed te volgen en actief te beleven is een beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Maar vooral: je bent enthousiast en hebt zin in een digitale kennismaking met Arcadis!
Geef bij jouw aanmelding aan of jij op donderdagochtend 10 of vrijdagochtend 11 december aanwezig wilt zijn.

Let op: aanmelden is mogelijk tot vrijdag 27 november 2020 (9.00 uur).
Vrijdag 4 december 2020 laten wij weten of je daadwerkelijk kunt deelnemen en ontvang je van ons het digitale programma om aan te haken.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie “Improving quality of life. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.
Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook de actieve jongerenvereniging The Young Part zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, campus recruiter, via telefoonnummer 06 1125 1821 of via rosanne.melissen@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.
Je kunt letterlijk laten zien waarom juist jij erbij moet zijn tijdens één van deze ochtenden! Dit kun je doen door middel van een filmpje in te sturen waarin je jezelf voorstelt. Een brief óf filmpje met CV is verplicht. Indien je via een filmpje wil solliciteren, adviseren wij je om in een word document de link van de film te zetten (bijvoorbeeld YouTube) en het document te uploaden bij jouw sollicitatie.

Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zijn wij genoodzaakt een selectie te maken. Om die reden behandelen wij jouw aanmelding als een sollicitatie. Geef ook duidelijk aan of en wanneer je op zoek bent naar een afstudeerplek of een baan.
Ben je door een stagiair of Arcadiaan geattendeerd op deze digitale bijeenkomst, vermeld dan haar of zijn naam in jouw motivatiebrief.

Solliciteer via de website van Arcadis