Arcadis Business Tour, registration closed

Date

02-02-2016

Time

8:30 - 17:30

Location

Amersfoort

Aanstaande 2 februari zal Arcadis Nederland een Business Tour organiseren. Dit is een geheel verzorgde dag voor onder andere leden van Mollier.

Deelnemers worden meegenomen naar minimaal 1 project (Project SHERPA – Nijkerkerbrug) en zullen in groepsverband werken aan een technisch vraagstuk betreft het iconische project Maastunnel Rotterdam (ventilatiesysteem). Daarnaast zullen de deelnemers ook met Arcadianen in gesprek gaan (brainstormen) met een Electro- en Werktuigbouwkundige achtergrond betreft eventuele toepasbare oplossingen.

Vanaf 08.30 uur is de ontvangst en om 09:00 uur zal de dag officieel van start gaan. Uiteindelijk zal om 17:30 uur afgesloten worden met een gezellig winterbuffet. Het exacte en compleet verzorgde programma is terug te vinden op deze link

Let op, er is maximaal plaats voor 20 studenten. Aanmelden is mogelijk via onderstaande link:
http://vacatures.werkenbijarcadis.nl/stage-en-afstudeer-vacatures/details/arcadis-business-tour-elektrotechniek-werktuigbouwkunde/

Introductie Case study
De 70 jaar oude Maastunnel moet voorzien worden van een ventilatiesysteem dat aan de moderne wet- en regelgeving voldoet en veilig vluchten bij brand mogelijk maakt. Dit nieuwe ventilatiesysteem is onderdeel van een totaal renovatie- en restoratieprogramma. Hedendaagse ventilatie past niet zomaar in deze oude tunnel. Oplossingen worden gezocht in bijvoorbeeld gecombineerde langs/dwarsventilatie, Saccardo of reguliere langsventilatie. De casus gaat in op deze keuze en alle bijbehorende technische aspecten waaronder minimaal benodigde impulskracht, maximaal beschikbaar elektrisch vermogen en inpasbaarheid.

Inschrijving gesloten

 


2016-02-02 08:30:00
2016-02-02 17:30:00
Arcadis Business Tour
location: Arcadis office Amersfoort